Doctor Single Image

Bartók Réka

Teljesítmény és sport szakpszichológus
Doctor Single Icon
Helyszín
Online rendelés
V. kerületi rendelő
Doctor Single Icon
Módszerek
Kognitív viselkedésterápia, Sportpszichológia, Humanisztikus szemlélet, Autogén training, relaxációs módszerek
Doctor Single Icon
Tapasztalat
2 év


Diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Munka- és szervezetpszichológia szakirányán szereztem meg, a szívemnek igazán kedves terület azonban a sportpszichológia lett, így jelenleg az ELTE-n vagyok sportpszichológiai szakpszichológus-jelölt, valamint a Magyar Viselkedés, Kognitív és Sématerápiás Egyesületnél CBT konzultáns-jelölt.

Gyermekkoromban versenyúszó voltam, jelenleg légtornával, CrossFittel és olimpiai súlyemeléssel foglalkozom. Fontosnak tartom a holisztikus szemléletet a munkámban, amihez remek segítségül szolgál a csoportos fitness instruktori képzésem is.

Magyar és angol nyelven is szívesen segítem a klienseimet, legyen szó konkrét problémáról, mely hátráltatja a teljesítményt, vagy szimplán a lehető legnagyobb versenyelőny megszerzéséről a téthelyzetekben. Csapatoknak szívesen segítek az összhang és kohézió mélyítésében, csoportos és egyéni sportpszichológiai foglalkozások keretében is.

“Hiszem, hogy sportemberként legalább akkora hangsúlyt érdemes fektetni a mentális felkészülésre, mint a fizikaira.”

Autogén tréninggel, mentális tréninggel, vizualizációs technikákkal segítem hozzá klienseimet hogy kihozhassák magukból a maximumot - és még +1%-ot.

Időpontfoglalás

FoglaljON időpontot a kiválasztott pszichológusunkhoz az alábbi helyszínek egyikén!

  • Speciality :
  • Degrees :
  • Training :
  • Working Days :
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.