Doctor Single Image

Bartók Réka

Teljesítmény és sport szakpszichológus
Doctor Single Icon
Helyszín
I. kerület - Krisztina körúti rendelő
Online rendelés
Doctor Single Icon
Módszerek
Kognitív viselkedésterápia, Sportpszichológia, Humanisztikus szemlélet, Autogén training, relaxációs módszerek
Doctor Single Icon
Tapasztalat
2 év


Diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Munka- és szervezetpszichológia szakirányán szereztem meg, a szívemnek igazán kedves terület azonban a sportpszichológia lett, így jelenleg az ELTE-n vagyok sportpszichológiai szakpszichológus-jelölt, valamint a Magyar Viselkedés, Kognitív és Sématerápiás Egyesületnél CBT konzultáns-jelölt.

Gyermekkoromban versenyúszó voltam, jelenleg légtornával, CrossFittel és olimpiai súlyemeléssel foglalkozom. Fontosnak tartom a holisztikus szemléletet a munkámban, amihez remek segítségül szolgál a csoportos fitness instruktori képzésem is.

Magyar és angol nyelven is szívesen segítem a klienseimet, legyen szó konkrét problémáról, mely hátráltatja a teljesítményt, vagy szimplán a lehető legnagyobb versenyelőny megszerzéséről a téthelyzetekben. Csapatoknak szívesen segítek az összhang és kohézió mélyítésében, csoportos és egyéni sportpszichológiai foglalkozások keretében is.

“Hiszem, hogy sportemberként legalább akkora hangsúlyt érdemes fektetni a mentális felkészülésre, mint a fizikaira.”

Autogén tréninggel, mentális tréninggel, vizualizációs technikákkal segítem hozzá klienseimet hogy kihozhassák magukból a maximumot - és még +1%-ot.

Időpontfoglalás

FoglaljON időpontot a kiválasztott pszichológusunkhoz az alábbi helyszínek egyikén!

  • Speciality :
  • Degrees :
  • Training :
  • Working Days :
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.