Doctor Single Image

Homoki Adél

Pszichológus
Doctor Single Icon
Helyszín
V. kerületi rendelő
Online rendelés
Doctor Single Icon
Módszerek
Relaxációs módszerek, Autogén tréning
Doctor Single Icon
Tapasztalat

,,A szabadság nem csak azt követeli meg tőlünk, hogy felelősséget vállaljunk választásainkért, azt is leszögezi, hogy a változáshoz szándék is szükséges.”

Irvin D Yalom

A változás egy fontos, és természetes része az emberi életnek. Lehetőséget ad a fejlődésre, növekedésre, elmozdulásra, új dolgok megtapasztalására. Munkám során célom, hogy a hozzám fordulókat segítsem egy elfogadó, biztonságos légkörben az önmagukra való jobb rálátásban, problémáik, nehézségeik megoldásában, és a saját, belső erőforrásaik megtalálásában.

Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem klinikai- és egészségpszichológia szakirányon. Egyetemi éveim alatt önkéntes munka keretében segítő beszélgetéseket nyújtottam fiatal felnőttek, egyetemisták számára, változatos problémakörben. Jelenlegi munkám során főként gyermekekkel, fiatalokkal, családokkal dolgozom; rendszerszemléletben igyekszem őket támogatni, megoldást találni problémáikra.

Módszereket tekintve szívesen alkalmazok relaxációs technikákat, például autogén tréninget, valamint az alkalmak, folyamatok során hangsúlyt fektetek a sématerápiás és személyközpontú elemekre is.

Azt hiszem, nagy bátorságról és bölcsességről tanúskodik, ha valaki segítséget kér, amikor nehézségekkel küzd. Az alkalmakon fontosnak tartom, hogy olyan légkört alakítsunk ki, ahol nyugodtan feltárhatja önmagát, érzéseit, problémáit. Hiszek abban, hogy a bizalom, a tisztelet, a nyitottság és az őszinteség elengedhetetlenek egy jó kapcsolat kialakításához. Úgy gondolom, hogy mindenki a saját helyzetét és problémáit ismeri a legjobban, azokban ,,szakértő”, én pedig abban szeretnék segíteni, hogy a saját helyzetéhez, problémáihoz kapcsolódva világosabban lássa az érzéseit, és felfedezze a megoldásokhoz, a belső egyensúlyhoz és a fejlődéshez vezető egyedi útját.

Szívesen foglalkozom többek között a következő területekkel a közös munka során:

  • önismereti kérdések
  • stresszkezelés
  • relaxációs technikák
  • érzelemszabályozás, önértékelés
  • kapcsolati, párkapcsolati nehézségek
  • életvezetési nehézségek

Időpontfoglalás

FoglaljON időpontot a kiválasztott pszichológusunkhoz az alábbi helyszínek egyikén!

  • Speciality :
  • Degrees :
  • Training :
  • Working Days :
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.